SHAXS SHAKILLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI IJTIMOIY –PSIXOLOGIK OMILLAR - Xayrullayeva Sevara Fayzullayevna, (Ustozlar uchun, 2025)
Shaxs- kishilik jamiyatida yashaydigan ,faoliyatni  biror  turi  turi bilan shug’illanadigan ,til orqali atrofdagilar bilan normal muloqatda bo’la oladigan, ongi yuksak  rivojlangan komil insondir.