TURLI PLATFORMALAR UCHUN MOBIL ILOVALARNI ISHLAB CHIQISH VA MOBIL ILOVA YARATISHNI VIRTUAL O‘RGATUVCHI ONLAYN PLATFORMALAR - Salohiddinova Dilshodaxon Qobiljon qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Bugungi kunda, mobil ilovalar hayotimizning muhim qismini egallashdi. Bu ilovalar orqali biz internetga ulanish, har xil sohalar uchun xizmat ko‘rsatish, o‘yinlarni yuklab olish, xarid qilish va boshqa bir qancha imkoniyatlarga ega bo‘lishimiz mumkin.[1] Mobil ilovalarni o‘zgartiradigan va yangilovchi platformalar juda kerakli bo‘lib chiqdi. Bu joyda onlayn platformalar muhim ahamiyat kasb etmoqda.