KOMPYUTER TIZIMLARI VA TELEKOMMUNIKATSIYA FANIDAN ELEKTRON DARSLIK YARATISH - Rejabboyev Sarkorbek Sanjarbek o‘g‘li (Ustozlar uchun, 2025)
Kompyuter tizimlari va telekommunikatsiya fanidan elektron darslik yaratish bu informatika, texnologiya va telekommunikatsiya sohalaridagi muhim nazariy va amaliy bilimlarni talabalar va o'quvchilarga interaktiv tarzda etkazish uchun mo'ljallangan o'quv qo'llanmasidir. Ushbu darsliklarni yaratishda asosiy maqsad, texnologiyalar va tizimlar haqida chuqur bilimlarni o'zlashtirishda talabalar va foydalanuvchilarga yordam berishdir. Quyidagi asosiy yo'nalishlar darslik yaratishda hisobga olinishi kerak: