IJTIMOIY TARMOQLAR VA YOSHLAR MULOQOT MADANIYATINING O’ZGARISHI - Umaraliyeva Santalatxon Ilyamin qizi,; Yaqubjonova Ro'zixon Mirkomil qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar o‘rtasidagi muloqot madaniyatiga ta'sirini o‘rganadi. Ijtimoiy tarmoqlar yoshlarning ijtimoiy hayotida muhim o‘rin egallaydi va muloqot uslublarini, hissiy ifodalashni va o‘zaro aloqalarni o‘zgartirishi mumkin. Maqolada, shuningdek, ijtimoiy tarmoqlarning ijtimoiy, psixologik va madaniy jihatlari ko‘rib chiqiladi. Yoshlar muloqoti va h komunikatsiya madaniyati o‘rtasidagi o‘zgarishlar, ijtimoiy tarmoqlarning ta'lim va ijtimoiy ishlar uchun qanday imkoniyatlarni taqdim etishi haqida ham fikr yuritiladi.