BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIGA INTEGRATSIYALASHGAN DARSLARNING O‘RNI - Manzura Yakubova Shavkatovna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari uchun integratsiyalashgan darslarning o‘rni, ularning ta’lim jarayoniga ta’siri, afzalliklari va metodik yondashuvlari yoritilgan. Integratsiyalashgan darslar orqali o‘quvchilarda tizimli va tahliliy fikrlash, fanlararo bog‘liqlikni anglash, o‘z bilimlarini amaliyotda qo‘llash ko‘nikmalari shakllanadi.