JOOMLA, WORDPRESS VA DRUPAL CMS LARINING ASOSIY FUNKSIYALARI - Mamatqodirov Mahammadali,; Saidjamolova Begimoy Muhammadjon qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola yetakchi kontentni boshqarish tizimlari (CMS) bo’lgan Joomla, WordPress va Drupalning asosiy funksiyalarini o’rganadi. Foydalanuvchilarga qaysi platforma ularning maxsus ehtiyojlari va loyiha talablariga eng mos kelishini tushunishga yordam berish uchun ularning kuchli va zaif tomonlari, asosiy xususiyatlari haqida umumiy ma’lumot berishga qaratilgan. Taqqoslash kontentni boshqarish, foydalanuvchi nazorati, dizayn variantlari va asoslangan qaror qabul qilishni osonlashtirish uchun mavjud kengaytmalar kabi jihatlarni qamrab oladi..