O’ZBEK TILIDA SO’Z TURKUMLARI ANIQLANISHIDA KORPUS YONDASHUVI - Normamatova Shaxzoda (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek tilidagi so‘z turkumlarini aniqlashda korpus lingvistikasi yondashuvining imkoniyatlari va afzalliklari yoritiladi. Shuningdek, an’anaviy grammatik tahlil metodlari bilan korpus asosidagi avtomatik tahlil usullari solishtiriladi.