SPORTDA INDIVIDUAL FAOLIYATNING PSIXOLOGIK USLUBI - Jumaboyeva Mohidil Lutfullo qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola sportda individual faoliyatning psixologik uslubini o‘rganadi. Psixologik uslubning turlari, shakllanish omillari va sportdagi amaliy ahamiyati tahlil qilinadi. Temperament, motivatsiya va qaror qabul qilish usullariga asoslangan psixologik uslub sportchining musobaqa va mashg‘ulotlardagi xatti-harakatlarini belgilaydi. Maqola psixologik uslubni rivojlantirish usullari, stressni boshqarish va jamoaviy sportdagi rolini yoritadi. Zamonaviy texnologiyalar va psixologik treninglarning uslubni optimallashtirishdagi ahamiyati ham ko‘rib chiqiladi.