MAKTABGA TAYYORLOV GURUHI TARBIYALANUVCHILARINI MAKTAB TA’LIMIGA IJTIMOIY MOSLASHUVCHANLIGINI TAMINLOVCHI TEHNOLOGIYALAR - Akramova Dildora Ergashevna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  maktabga  tayyorlov  guruhi  tarbiyalanuvchilarini maktab  ta’limiga  ijtimoiy  moslashuvchamligi  shakllantirish  ,  hamda  rivojlantirishda yordam beruvchi tehnologiyalar haqida ma’lumotlar keltrilgan.