ELEKTROLIZ QONUNLARINING INSON HAYOTIDAGI O‘RNI - Elomonov Umarbek Po‘latovich (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  elektroliz  jarayoni  va  uning  qonunlari  haqida qisqacha tushuncha beriladi. Elektrolizning sanoat, tibbiyot va kundalik hayotdagi amaliy qo‘llanilishi yoritilib, ushbu hodisaning inson faoliyatida tutgan o‘rni tahlil qilinadi.