QISHLOQ JOYLARDA QIZLAR FUTBOLINI RIVOJLANTIRISH - Ashurova Nigora Yo'ldoshevna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oliy ta’lim tizimidagi talabalar mustaqil ta’limga bo‘lgan yondashuvi, ularning psixologik holati, o‘zini-o‘zi anglash, motivatsiya va emotsional barqarorlik kabi omillarning ta’lim samaradorligiga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, mustaqil ta’lim jarayonida yuzaga keladigan psixologik to‘siqlar, ularga qarshi kurashish yo‘llari va samarali psixologik qo‘llab-quvvatlash tizimlari muhokama qilinadi.