INGLIZ TILI FANINI POLITEXNIKUMLARDA O‘QITILISHI - Narziyeva Nargiza Ravilevna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tili fanining politekxnikumlarda o‘qitilishining ahamiyati, mazmuni va o‘qitish jarayonidagi muammolar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi. Politekxnikum talabalari uchun ingliz tili nafaqat umumiy bilim sifatida, balki kasbiy faoliyatda zarur bo‘lgan muhim vosita sifatida qaralmoqda. Maqolada zamonaviy ta’lim texnologiyalarini ingliz tili darslarida qo‘llash, soha terminologiyasini o‘rgatish hamda kasbiy yo‘nalishga mos metodik yondashuvlar muhokama etiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning til kompetensiyasini oshirishga qaratilgan interaktiv metodlar samaradorligi yoritiladi.