SHAXSLARDA ONGLI RAVISHDA RUHIY CHARCHOQNI YUZAGA KELISHI VA BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Pirmatova Nargiza Kenjaboy qizi,; Matyaqubova Minavar Komilovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Hissiy charchoq sindromining asosiy belgilarining mohiyati olimlar tomonidan aniqlangandan so‘ng va bu hodisa umume’tirof etilgandan so‘ng, tabiiy ravishda ushbu kasallikning rivojlanishiga yordam beradigan yoki unga to‘sqinlik qiladigan omillarni aniqlash va tasniflash masalasi paydo bo‘ldi.