RUS TILINI OʻQUVCHILARGA YANGI METOD YORDAMIDA SIFATLI VA TEZ OʻZLASHTIRILISHI, OʻQITILISHI - Domakova Janimkul Amangeldiyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya:Rus tili o'qitishda texnologiyadan foydalanish yana bir samarali o'qitish usulidir. O'qituvchilar turli xil audio-vizual materiallardan, masalan, video, audio yozuvlar, interaktiv o'yinlar va viktorinalardan foydalanishlari mumkin. O'qituvchilar o'z darslarini lug'atlar, grammatika resurslari va til o'rganish ilovalari kabi onlayn resurslar bilan to'ldirishlari mumkin.