OʻQUVCHILARDAGI JIZZAKILIK, AGRESSIYAGA QARSHI IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK IMKONIYATLARI - Mamanazarova Manzuraxon Abdualiyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Annontatsiya: Mazkur ilmiy maqolada bolalardagi agressiv xatti-harakatlarni paydo bo’lish sabablarini o’rganilib chuqur tahlil qilingan va korreksiyalash jarayoni o’rganilgan. Pedagoglar tomonidan bolalardagi agressiya darajasi aniqlanib, agressiya  jarayoni darajasi pasayishi kuzatilgan. Agressiya holatlarini korreksiyalash uchun ot-onalarga tavsiyalar berilgan.