KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA DIQQAT VA BILISH JARAYONLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Toirova Yayra Shavkatovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Pedаgоgikа vа psixоterаpiyаdа bоlаlаr о’yin jаrаyоnidа xususаn rоlli о’yinlаrdаn оdаmоvilik, pоtоlоgik tоrtinchоqlik, nutq sustligi vа hаttо duduqlаnish kаbi illаtlаrgа yо’liqqаn аyrim bоlаlаr uchun tuzаtish vоsitаsi sifаtidа fоydаlаnilsа mаqsаdgа muvоfiq bо’lаdi.