BOLALARNI TA’LIM JARAYONIDA PSIXOLOGIK QOʻLLAB-QUVVATLASH - Pardayeva Nasiba Dastonovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Ta’lim va tarbiya jarayonlarining o‘zaro bog‘liqligi hamda aloqadorligi, yahni ularni yaxlit holda tushunish zaruriyati mboshlang‘ich ta’lim o‘quvchilari uchun tashkil etiladigan ta’lim-tarbiya jarayonlarining tizimga xos xususiyatlarga ega ekanligini tasdiqlaydi.