BOLALARDA EMOTSIONAL STRESSLARNI KELIB CHIQISHI VA BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Usvaliyeva Hamidaxon Usmonovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Emotsiyalami xususiyatlariga ta’sir qiladigan muhim omil bu vaqtdir. Qisqa vaqtda intensiv sodir bo‘ladigan emotsiyalar affekt xislardir, uzoq vaqtda kuchsiz namoyon bo‘ladiganlan esa kayfiyat hisoblanadi.