BOLALARDAGI SALBIY XULQ-ATVORNING KELIB CHIQISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Umarova Manzuraxon Sirojiddinovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Deviant hulq-atvorning eng yaxshi profilaktikasi - bu tarbiyaning vositalari, shakllari va usullarini aniq belgilab olgan holda voyaga yetmaganlar ongiga maqsadga qaratilgan tashkiliy ta‘sir ko‘rsatishdir. Huquqiy tarbiyani oldini olish imkoniyatlari tiyishning boshqa vositalariga qaraganda ancha samaraliroqdir. Chunki huquqiy profilaktika choralari odatda, birmuncha kechikadi va qilmish sodir etilgandan keyin amal qila boshlaydi.