LOGISTIKA(YUK TASHISH)KOMPANIYASI UCHUN TRANSPORT INFRATUZILMASINI RIVOJLANTIRISH USULINI TANLASH - Muratov Rinat Nurgali o’g’li, (Ustozlar uchun, 2025)
Аnnоtаtsiyа: Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi  logistika kompaniyasi uchun  transport infratuzilmasining  rivojlanishiga ta’sir etuvchi asosiy omillar tahlil qilinadi. Transport infratuzilmasining iqtisodiy, ijtimoiy va ekologik jihatlariga nazariy va amaliy yondashuvlar qo‘llaniladi. Maqolada soha bo‘yicha amalga oshirilgan islohotlar, xorijiy tajriba va zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati batafsil yoritiladi. Tadqiqot davomida omillarni jadvallar va statistik ma’lumotlar orqali tahlil qilish taklif etiladi.