HAYVONOT OLAMINING XILMA-XILLIGI - Latipova Xulkaroy; Yusupova Moxinabonu; Mirzamatova Dilobar; Qosimova Mohiraxon; Rahimova Hilola (Ustozlar uchun, 2025)
Hayvonlar dunyosi biologik xilma-xilligining muhim qismini tashkil etuvchi tirik organizmlardir. Ushbu maqolada biz hayvonot dunyosining umumiy xususiyatlarini, uning xilma-xilligi va ekotizimlardagi ahamiyatini ko’rib chiqamiz.