BOSHLANG‘ICH SINFLARDA QUYOSH SISTEMASI - Rustamjonova Asila,; Shokirova Maftuna,; Karimova Nodira,; Karimjonova Husnigul,; Matkarimov Joxongir Solaydinovich, (Ustozlar uchun, 2025)
Uchar likopcha va boshqa olamlardan kelgan oʻzga sayyoraliklar haqida eshitgan boʻlsangiz kerak. Bunday xabarlarning haqiqatga yaqinligi shubha ostiga olinsa-da, ammo bunday hodisalar ehtimoli shubhasizdir.Ushbu maqolada quyosh sistemasi va boshlang‘ich sinf o’quvchilariga quyosh sistemasi haqida tushunchalarini berish haqida so’z yuritiladi.