KICHIK MAKTAB YOSHDAGI O‘QUVCHILARDA OʻZINI HIMOYA QILISH KOʻNIKMALARNI SHAKLLANTIRISHDA OILAVIY MUNOSABATLARNING PSIXOLOGIK TAʼSIRI - Masharipova Gulmira Rasulovna,; Masharipova Ilmira Nurullayevna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Yoshlar bizning kelajagimiz ularni qanday tarbiyalab bersak, yurtimiz kelajagi ham shunday bo‘ladi. Bu borada prezidentimizning “Kelajakda O‘zbekiston yuksak darajada taraqqiy etgan iqtisodi bilangina emas, balki bilimdon, ma’naviy jihatdan yetuk farzandlari bilan ham jahonni qoyil qoldirish lozim mamlakatimizning mard fidoiy kishilari yurtiga mehr-shavqat, muhabbat, barqaror bo‘lgan tafakkur va ijod qaynagan muqaddas makonga aylanishiga aminman” degan fikrlari ta’lim-tarbiya sohasini mamlakatning rivojlanishidagi ustuvor yo‘nalishlaridan biri ekanligidan dalolat beradi.