OʻSMIRLIK DAVRIDA KASB TANLASH MUAMMOLARINING YUZGA KELISHI - Rahimova Dilorom Isaqovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Kasb tanlash o‘smirlar uchun muhim muammolardan biridir. Tanlov doirasi qanchalik keng bo‘lsa, u shunchalik psixologik jihatdan murakkablashib boradi. Shaxsning subyektiv moyilliklari hamda u yoki bu faoliyatga qobiliyatliligi bir butunlikni tashkil etadi.