MARKETING ORQALI TURIZMNI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Sevinch Eshimova Baxtiyor qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada marketing strategiyalarining turizm sohasini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan. Ayniqsa, raqamli marketing, kreativ yondashuvlar va mijozga yo‘naltirilgan xizmatlarning ahamiyati yoritilgan. O‘zbekiston misolida olib borilgan tahlillar orqali zamonaviy marketing vositalarining turistik oqimni oshirish va mamlakat imidjini shakllantirishdagi roli ko‘rsatib berilgan.