MODULLARNING TA’RIFI VA ULANISHI. TASODIFIY – RANDOM () MODULI - Onarqulov Maqsadjon Karimberdiyevich,; Sotvoldiyeva Zarnigor Egamnazar qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Python dasturlash tilidagi modullar tushunchasi, ularning vazifasi va ulanish usullari haqida ma’lumot beriladi. Asosiy e’tibor standart random moduliga qaratilgan bo‘lib, u orqali tasodifiy sonlar bilan ishlashning turli usullari ko‘rib chiqiladi. Maqolada random() funksiyasining ishlash printsipi, undan foydalanish imkoniyatlari va amaliy misollar yordamida tushuntirishlar berilgan.