ABDUQAYUM YO’LDOSHEV HIKOYALARIDA TABIAT TASVIRI - Xolmatova Ro’zixon Akmaljon qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola   Abduqayum Yo’ldoshev hikoyalarida tabiat tasviri tahliliga bag’ishlangan. Garchand uning asarlarida peyzaj tasviriga urg’u berilmagan bo’lsa-da, o’ziga xos badiiy bo’yoq va jiloga ega ekanligi misollar vositasida ochib beriladi.