SHAXSLARDA O‘Z-O‘ZIGA NISBATAN IJOBIY FIKRLARNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Murodov Sanjar Abdivahobovich (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Psixologik muhofaza qilish muammosi hamisha insoniyat oldida turgan eng dolzarb muammolardan biri bo‘lib kelgan. Zero, insonning har jihatdan ijtimoiy taraqqiyoti, shaxs sifatidagi faolligi va o‘zini o‘zi rivojlantira borishi ko‘p jihatdan ushbu jarayonga bog‘liqdir.