IMS KOMPONENTLARINING VOWIFI XIZMATIDAGI O‘RNI VA O‘ZARO BOG‘LIQLIGI - Almardanov Muxriddin Xurram o‘g‘li, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ISM tizim osti platformasining asosiy elementlari, ularning ishlash prinsiplari, shuningdek IMS komponentlarining VoWiFi xizmatidagi o‘rni, ishlash jarayoni bayon etilgan