OILA FAROVONLIGI – MILLIY FAROVONLIK ASOSIDIR - Umarov Murodbek; Raxmonjonov Abdurasul Srojiddin o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Oilani muqaddas maskan sifatida e’zozlash, oilada tinchlik-osoyishtalik, farovonlik muhitini qaror toptirish xalqimizga azaldan xos bo‘lgan fazilatlardir. Oila va oilaviy qadriyatlar har qanday inson hayotida quriladigan eng muhim poydevor hisoblanadi. Shaxsning shakllanishi oilada boshlanadi.Oilaviy qadriyatlar yaxlit tabiatning uyg‘un rivojlanishi uchun zarur ko‘nikmalarni singdiradi.