DAULETNAZAROV AYBEK BAHITOVICHNING IJODIY FOLIYATI - Madrimova To’xtajon; Kamalova Gulmaryam Maksedullaevna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Dauletnazarov Aybek Bahitovichning tasviriy san’at sohasidagi faoliyati va pedagogik yondashuviga bag‘ishlangan. Muallifning kasbiy shakllanish yo‘li, ta’lim tizimidagi izlanishlari va yosh avlodni tarbiyalashdagi metodlari tahlil qilinadi. Uning san’atga bo‘lgan e’tibori, didi, ma’naviy yondashuvi va ijodkorlik orqali yoshlarni tarbiyalashdagi muvaffaqiyatlari ochib beriladi.