RESPUBLIKAMIZ HUDUDIDA QO‘YLARNING SALMONELLYOZ KASALLIGI HAQIDA MA’LUMOTLAR - Tuxtamishov Nodir Sobirdin o‘g‘li; Tuxtamishov Fayzullo Sobirdin o‘g‘li (Ustozlar uchun, 2025)
Annototsiya: Maqolada O‘zbekiston Respublikasi hududida qo‘ylarning salmonellyoz ( Salmonella abortus ovis, kam hollarda Salmonella tiphimurium ) kasalligining uchrashi, uning oqibatlari, klinik belgilari, patologoanotomik o‘zgarishlari, davolash usullari, profilaktika va qarshi kurashish chora tadbirlari haqida ma’lumotlar bayon etilgan.