VOYAGA YETMAGAN YOSHLARGA TA’LIM HAMDA TARBIYA BERISHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Rahmatullayeva Muhayyo Qadamboy qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Voyaga yetmaganlar tarbiyasi bilan juda ko‘pchilik shug‘ullanadi. Bular - ota-onalar, oilani katta yoshdagi boshqa a‘zolari, maktabgacha bo‘lgan, maktab o‘rta maxsus va oliy o‘quv yurtlari muassasalaridagi o‘qituvchilar jamoat tashkilotlari va boshqalardir.