OʻQUVCHILARNI KASB TANLASHGA YOʻNALTIRISHNING MUHIM SIFATLARI HAMDA IJTIMOIY-PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Joniyeva Feruza Jamolovna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: O’quvchi-yoshlarlarni kasbiy faoliyatga to’g’ri yo’naltirish va ta’lim samaradorligini oshirishda yuqori natijalarni beradigan uslublardan foydalanish muhim omillardan hisoblanadi. Yosh mutaxassislarga pedagogik-psixologik bilimlar, uslubiy ko’rsatmalar berish bilan birgalikda, jamiyatda mavjud bo’lgan turli kasblar haqida ham keng qamrovli bilimlar berish maqsadga muvofiqdir.