KIMYO FANINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR. - Begmatova Ra'no (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Kimyo fanini o‘qitishda zamonaviy yondashuvlar ta'lim jarayonining samaradorligini oshirish, o‘quvchilarning fan bilimlariga bo‘lgan qiziqishini kuchaytirish va ularni amaliy ko‘nikmalar bilan ta'minlash maqsadida doimiy ravishda takomillashtirib borilmoqda. Zamonaviy yondashuvlar an'anaviy dars usullaridan farq qilgan holda, o‘quvchilarni faollik va mustaqil fikrlashga undaydi, ularni mustaqil izlanishlarga rag‘batlantiradi hamda kimyo fanining kundalik hayotdagi o‘rnini tushunishga yordam beradi.