BOLALARNING RUHIY RIVOJLANISH JARAYONINI OʻRGANISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Ziyabekova Dilorom Xanazarovna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Bolalik davrining  boshlariga kelib, bolada birinchi tafakkur operatsiyalari yuzaga keladi. Buni bola biron predmetni olishga harakat qila olganidan sóng, uni sinchiklab órganishida kórishimiz mumkin. Ularning tafakkurlari, asosan, kórgazmali harakatli bólib, u atrof olamdagi bog'liqliklarni órganishga xizmat qiladi.