UMUMTAʼLIM MAKTABLARIDA OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA QIZIQISHLARINI SHAKLLANTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK VAZIFALARI VA ZAMONAVIY PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR - Xudoyorov Sohibjon Toʻlqin oʻgʻli, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Kasb qanchalik muvaffaqiyatli tanlansa,inson oʻzini shunchalik baxtli his qiladi.Ammo har qanday muttaxassislikni egallash uchun yaxshi oʻqish va tanlangan kasbiga koʻproq qiziqish kerak. Shunday qilib, insonning kasbiy shakllanish muammolarini o’rganish ham fundamental ham amaliy tadqiqotlarning dolzarb vazifalaridan sanaladi.