INTERFAOL USULLAR ORQALI ONA TILI DARSLARIGA BO'LGAN QIZIQISHINI OSHIRISH - Usenbaeva Gozzal, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich sinf o'quvchilarining ona tili darsiga qiziqishini oshirish uchun  interfaol metodlar va interfaol metodlar haqida ma'lumot beriladi.