1, 2-KLASLARDA FEYIL SÓZ SHAQABÍN ÚYRENIW - Usenbaeva Gozzal, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Bul maqalada feyil sóz shaqabı boyınsha 1,2-klass ana tili hám oqıw sawatlılıģı sabaqlıģında berilgen shınıģıwlar keltirilip ótiledi. Sonday-aq feyil sóz shaqabın baslawısh klass oqıwshılarına ùyretiw haqqında aytılıp ótiledi.