BOSHLANG’ICH SINFLARDA EPIK ASARLAR USTIDA ISHLASH METODIKASI - Usenbaeva Gozzal, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada  epik asarlar va boshlang’ch sinflarda berilgan  epik asarlarni o’qitish usullari haqida aytiladi.