OʻQUVCHI YOSHLARNING KASB TANLASHDAGI IMKONIYATLARI, HOHISH VA ISTAKLARINI ERTA ANIQLASHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Aʼzamova Gulzira Ozodovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Kasblar ko’p, lekin ular orasidan sevimli  kasbni tanlashimiz– bu hayotga qo’ygan ilk qadamimiz   hisoblanadi. Har bir inson dunyoga kelibdiki, hayotda oʻz oldiga qoʻygan maqsadi boʻladi. Bu maqsad orqasidan nimalarga erishish mumkin? Hayotda oʻzi xoxlagan narsalarga erishishi , buning  natijasida baxtli yashashi mumkin. Sevimli kasbni tanlashda avvalo odam oʻzining his-tuygʻulariga  eʼtibor berishi lozim.