AXBOROT TAHDIDIDAN HIMOYA QILISH ORQALI MA’NAVIY TARBIYANI SHAKLLANTIRISH OMILLARI - Abdurasulov Muxtorbek Bo‘ri o‘g‘li, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada globallashuv va raqamli axborot makonida yuzaga kelayotgan axborot tahdidlarining mohiyati, ularning yoshlar ma’naviyatiga ta’siri, shuningdek, bunday tahdidlarning oldini olish orqali sog‘lom ma’naviy tarbiyani shakllantirishning muhim omillari tahlil qilinadi. O‘zbekiston va xorijiy tajriba asosida yechimlar taklif qilinadi. Maqola mualliflik qarashlari, nazariy yondashuvlar va iqtiboslar bilan boyitilgan.