TALAFFUZNI TOʻGʻRILASH DA SAMARALI USULLAR VA ILGʻOR TEXNIKALAR - Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li,; To‘ychiboyeva Oydina, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talaffuzni to‘g‘rilash jarayonida qo‘llaniladigan samarali usullar va ilg‘or texnikalar tahlil qilinadi. To‘g‘ri talaffuz shakllantirishda fonetik mashqlar, audiovizual materiallardan foydalanish, til o‘rgatuvchi interaktiv platformalar va individual yondashuvlarning ahamiyati yoritiladi. Maqolada talaffuz xatolarining sabablari va ularni bartaraf etish bo‘yicha aniq tavsiyalar beriladi.