WAYS OF TEACHING FOREIGN LANGUAGES TO PRE-SCHOOL CHILDREN - Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li,; Ikramova Dildora Tursunpo‘lat qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy usullar, pedagogik nuqtai nazar va chet tillarini o‘qitishning ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, o‘yin texnologiyalari, interaktiv usullar va vizual vositalardan foydalanish orqali chet tillarining rivojlanishiga ta’siri haqida fikrlar bildiriladi va muhokama qilinadi.