BOLALAR SONI KO‘P GURUHLARDA CHET TILINI O‘QITIHNING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li,; Mamatqo‘ziyeva Shahriniso Xudoyberdiyevna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida ingliz tilini o‘qitishning dolzarbligi, yosh xususiyatlari asosida til o‘rganish afzalliklari hamda samarali metodik yondashuvlar tahlil qilinadi. O‘yinlar, ko‘rgazmali vositalar va inglizcha muhit yaratish orqali bolalarda chet tiliga bo‘lgan qiziqish va nutq faolligi oshishi ilmiy asoslangan holda yoritilgan. Shuningdek, davlat dasturlari va pedagogik yangiliklar asosida ta’lim jarayonini takomillashtirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan.