MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O‘QITISHNING ILMIY-AMALIY ASOSLARI VA “ILK QADAM” DAVLAT O‘QUV DASTURIGA INTEGRATSIYALASH YO‘LLARI - Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li,; Mamatxanova Rayxona Zoxidjon qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o‘qitishning dolzarb masalalari, metodik yondashuvlari va amaliy imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Xususan, O‘zbekiston Respublikasi “Ilk qadam” davlat o‘quv dasturi doirasida ingliz tilini integratsiyalashning uslubiy asoslari, kommunikativ yondashuvlar va o‘yinli metodlar orqali bolalarda til o‘rganishga qiziqish uyg‘otish yo‘llari ilmiy asosda tahlil qilinadi.