OʻQITUVCHILAR OʻRTASIDA SHAXSLARARO MUNOSABATLAR SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK MASALALARI - Erkin Nurtaev; Abdimuratov Kayratdin Mnajatdinovich (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Shaxslararo munosabatlarni shakllanishi uning namoyon bo‘lish xususiyatlari bilan bevosita bog‘liq hisoblanadi. Pedagog xodimlarning kasbiy faoliyatlarida shaxslararo munosabatlarga bo‘lgan qobiliyatlar shakllanishini, ijtimoiy munosabatlarning deyarli barcha shakllarida ko‘rish mumkin.