SHAXSLARDAGI STRESSLI VAZIYATLAR KORREKSIYASI HAMDA PSIXODIAGNOSTIKASI - Xojiyeva Muazzam Toxirovna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Stress - inson organizmining haddan tashqari zo’riqish, salbiy emotsiyalar yoki oddiygina zerikishga bo’lgan javob reaktsiyasidir. Stress chog’ida inson organizmi yechim izlashga undaydigan adrenalin gormoni ishlab chiqaradi.