MUHANDISLIK YO‘NALISHI TALABALARI KASBIY TAYYORGARLIGINI INNOVATSION YONDASHUVLAR ASOSIDA RIVOJLANTIRISHDA XORIJIY DAVLATLARNING TAJRIBALARI - Eshnazarov Dilshod Azamatovich (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muhandislik yo‘nalishi talabalari kasbiy tayyorgarligini innovatsion yondashuvlar asosida rivojlantirishda  xorijiy davlatlarning tajribalari o’rganilgan. Shuningdek maqolada innovatsion ta’lim texnologiyasi va uning oʻquv jarayonini samaradorligini oshirishda va ta’lim faoliyati uchun eng yaxshi shart-sharoitlarni yaratish uchun mavjud usullar va vositalarni yangilash borasida xorijda olib borilgan tadqiqot ishlari va uning samaradorligi keltirib o’tilgan.