OTNI O‘TISHDA TA’LIMIY DIKTANT TURLARIDAN FOYDALANISH USULLARI - Rahmonova Dilfuzaxon Munavvarjon qizi; Parpiyev Odil Olimovich (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ta’limiy diktant turlaridan foydalanish usullarini o‘rganish, ularni ta’lim jarayoniga qanday tatbiq etish mumkinligi, shuningdek, pedagogik faoliyatda ularning o‘rni haqida batafsil tahlil qilingan.  Boshlang‘ich sinf ona tili darslarida ot so‘z turkumi mavzusini o‘tishda ta’limiy diktant turlaridan foydalanishning afzalliklari yoritilib, yangicha usullarni qo‘llash haqida tavsiyalar berilgan.